ggosia84 |
quantum137 |
ggosia84 - OK Sorki . A co do tego ze zapraszam nowa osobe to jeszzce nie dostalam 7 dni abonamentu gratis i ta osoba tez potwierdzila moje zaproszenie i nic z tego nie wyszlo
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - Zgłoś to więc do administracji, no chyba że ta osoba już się rejestrowała.
Życzę Ci powodzenia :-) - 13 lat temu |
+1 |
ggosia84 - Ok Chociaz jak zaprosilam nowe osoby ktore sie wogole nie rejestrowaly i nic nie dostalam tzn darmowych lekcji na etutor na 7 dni. Jak to zglosic do administarcji?
-
13 lat temu
|
|
ggosia84 - mam pytanie tzn mowiles ze moge sie przez jakis czas uczyc za darmo na etutor z racji programu lojalnosciowego co to znaczy?
-
13 lat temu
|
|
DAD - quantum dokładnie napisal, co miał na myśli :)
.............. Podpowiem Ci, że możesz uczyć się przez pewien czas za darmo na e-tutor a to z racji programu lojalnościowego. Za każdą zaproszoną osobę która zarejestruje się na portalu otrzymacie 7dni gratis. ........... - 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Hermenegilda |
e.lukasiewicz |
Jak masz Premium to posiadasz dostęp do całego materiału tak jak przy normalnym abonamencie, a dodatkowo Twoje prace (wypracowania i nagrania) są sprawdzane przez kogoś z etutor. Podobno nauczyciel przydziela Ci zadania do wykonania, ale jak to dokładnie wygląda to już nie wiem. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
tu wszystkiego się dowiesz o etutor premium - 13 lat temu