ZALOGUJ SIĘ

Pomagaj z eTutorem i podaruj Wigilię zakończona

zmodyfikowany: 5 lat temu
We did it!

Nasza zbiórka świąteczna "Pomagaj z eTutorem" zakończyła się przed czasem.
Udało nam się zebrać 5 000 000 monet, czyli 10 000 złotych!

Dzięki Waszemu zaangażowaniu wspólnie podarowaliśmy Wigilię samotnym, starszym osobom! A tak naprawdę daliśmy im o wiele więcej - radość, uśmiech, obecność i ciepło drugiego człowieka. Tego nie da się kupić za żadne pieniądze, a wdzięczności nie da się wyrazić słowami.
Dziękujemy za Wasze wsparcie i każdą wirtualną monetę! Jesteście wielcy!

P.S. Więcej o akcji “Podaruj Wigilię” możecie przeczytać na tej stronie: www.podarujwigilie.pl
agnieszka.kw
Pracownik eTutor
piotr.grela - Wspaniały pomysł ! Doskonała motywacja do nauki :-) - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu
tlstar - 100 monet to 20 groszy. A nie dałoby się ustawić mechanizmu, gdyby ktoś chciał jednorazowo podarować sporo więcej z posiadanych monet? - 5 lat temu
ang-nsw - 2000 monet = 4,00 PLN.
Jest nas prawie milion (902 707 kursantów).
Każdy po 2000 monet i zbierze się:
902 707 osób x 4,00 PLN) = 3 610 828 PLN.
Mam aktualnie 1417 monet, dojadę do 2 000 i przekażę.
- 5 lat temu
tlstar - ~ ang-nsw Ok. To właśnie miałem na myśli. Tyle, że chyba liczysz nazbyt optymistycznie, bo milion kursantów to raczej łączna ilość razem z tymi, którzy kiedyś korzystali, a już nie korzystają i z pewnością żadnych monet nie mają. Poza tym nie sądzę, że wielu aktualnych uczestników dysponuje ilością co najmniej 2000 monet. Ale sama idea ok. Łatwiej też przekazać jednorazowo niż codziennie po trochu. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu
ang-nsw - Liczbę kursantów wziąłem z rankingu. W tej chwili jest już ocenianych więcej niż podałem poprzednio. Nie sądzę, aby do rankingu zaliczali osoby już nie mające abonamentu. Idea jest wspaniała. Nawet połowa tej kwoty to sporo. - 5 lat temu
tlstar - Niestety nie. W rankingu są osoby, których już od wielu lat nie ma na eTutorze. A tak na marginesie, gdyby eTutor miał około 1 mln bieżących użytkowników to ho, ho! Przychody jakich wiele największych korporacji mogłoby pozazdrościć :-) - 5 lat temu
ang-nsw - Aktualnie klasyfikowanych jest już 903 293 użytkowników. Kurs jest bardzo dobry, ma powodzenie, jest ciągle doskonalony oraz oczyszczany z błędów. - 5 lat temu
agnieszka.kw - Cześć. Bardzo nam miło, że weźmiecie udział w zbiórce!
Nasz cel to 5 milionów monet eTutorowych, które pozwolą nam przekazać 10 tysięcy złotych dla potrzebujących ze Stowarzyszenia mali bracia Ubogich.
Więcej szczegółów na temat akcji już 4 grudnia. :)
- 5 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.