Taka opcja jest bardzo przydatna, jeżeli chcemy uczyć się obok "standardowego" angielskiego innych jego odmiandodać do nauki, np. MLE, Estuary English, Brummie English, jakieś odmiany szkockie czy Irlandzkich dialektów, których trochę jest.
alma chissit ? = al.a chi..it - Ile to kosztuje", - how much is it,
bovva - to trouble, worry - "Don't bovva me now, Jordan, can't ya see I'm watching the box?" = bo..a - to trouble, worry - "Don't bo..a me now, Jordan, can't ya see I'm watching the box
-
5 lat temuzmieniany: 5 lat temu
Dzięki bardzo ,myślałam że mogę tylko dodawać słówka,ale wgłębię się w temat i może zrozumię jak zapisywać zdania.Na razie wyskakuje mi info"błędny element"
https://www.etutor.pl/help/adding-words-to-repetitions.
np.
Taka opcja jest bardzo przydatna, jeżeli chcemy uczyć się obok "standardowego" angielskiego innych jego odmiandodać do nauki, np. MLE, Estuary English, Brummie English, jakieś odmiany szkockie czy Irlandzkich dialektów, których trochę jest.
alma chissit ? = al.a chi..it - Ile to kosztuje", - how much is it,
bovva - to trouble, worry - "Don't bovva me now, Jordan, can't ya see I'm watching the box?" = bo..a - to trouble, worry - "Don't bo..a me now, Jordan, can't ya see I'm watching the box - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.