ZALOGUJ SIĘ

Trening rozumienia ze słuchu i wymowy

5 lat temuostatnia aktywność: 4 lata temu
Marzą mi się tego typu ćwiczenia w ET w wersji angielskiej.
https://www.englishcoachchad.com/try-practice-paradise?cid=91bf9b40-15aa-4118-8bb8-a9d06bb80b49
A
ang-nsw

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

Też teraz do tego zajrzałem - całkiem interesujące. Ciekawe czy ktoś z userów ET ma pełny dostęp do tych lekcji - fajnie byłoby posłuchać kogoś opinii. Szkoda, że najtańsza opcja dotyczy abonamentu rocznego - wziąłbym taki próbnie np. na miesiąc i wypróbował...
F
Foxymf
kktm - Ja mam pełny dostęp- bezterminowy.
Dawno temu kupiłem, polecam.
Facet prowokuje do konwersacji. Mówi historię i zadaje pytania. Na bazie tego co powiedział trzeba odpowiedzieć, po chwili odpowiada. Daje tyle czasu, aby się wyrobić z odpowiedzią. W tych wideo praktycznie cały czas się z nim "rozmawia". Filmików jest już ok 1600.
- 5 lat temu

Taki trening mógłby być dodatkowo płatny. Na etapie początkowym większość ma problemy z rozumieniem ze słuchu i wymową. Myślę, że byłoby dużo chętnych.
Bardzo podoba mi się uczestniczenie w dialogu, grając raz jedną, raz drugą osobę. Tylko ten amerykańki akcent.
A
ang-nsw

Może wypowiedziałby się ktoś kompetentny z ET czy rozważaliby ewentualne wprowadzenie podobnej opcji?
F
Foxymf

Cześć

Dziękujemy za sugestię. Na pewno przyjrzymy się temu pomysłowi, a jeśli macie inne sugestie, można podsyłać je bezpośrednio do nas za pomocą formularza - https://www.etutor.pl/informacje/kontakt/wiadomosc?bugReportType=bugreport.

Pozdrawiam :)
Magda
?
Gość

Miną rok i nic. Podobnie jak cisza o lekcjach online o których "sam eTutor" pytał użytkowników...
N
netis7

Dokładnie. Może ktoś z ET wypowiedziałby się jak wygląda sytuacja z tymi tematami - są one ważne z punktu widzenia uczących się...
F
Foxymf

[Treść usunięta przez administratora] Jadę 10 dzień, nie zaniedbując ET i mam wrażenie, że to działa, bo nieco łatwiej wymawia mi się elementy języka przerabiane w powtórkach ET.
A
ang-nsw
4 lata temuzmieniany: 4 lata temu

Dzień dobry,

w najbliższym czasie nie mamy w planach wprowadzenia podobnych ćwiczeń, spowodowane jest to pracami nad innymi projektami, o których poinformujemy w odpowiednim czasie.

Jeżeli jednak chodzi o lekcje z lektorami, to bardzo dziękujemy za każdą opinię wyrażoną w ankiecie, są one dla nas bardzo ważne w procesie ulepszania i rozwijania platformy. Jednakże lekcje z lektorem są dużym przedsięwzięciem, dlatego też nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy dana funkcja w najbliższym czasie pojawi się na naszej platformie, a jeżeli tak, to kiedy zostanie ona wprowadzona.

Z góry dziękujemy za zrozumienie oraz cierpliwość. Zapewniamy również, że w 2021 r. będziemy nadal intensywnie pracować nad rozwojem platformy, nie zapominając o sugestiach użytkowników.
P
paulinawit97