Hermenegilda |
hotaru85 |
quantum137 - hotaru85...
Twój link to dokładnie ten z moich http://thesaurus.com/ Wiesz dlaczego?;> - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
quantum137 |
E | Elwirka777 |
janserhat - Ale wy jesteście dobrzy jeśli korzystacie ze słowników ang-ang.
Ile lat trzeba studiować anglika aby móc korzystać z takich słowników ! janser - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - By w miarę swobodnie korzystać ze słownika ang-ang wystarczy mieć dobrze opanowane słownictwo z poziomu B1.
W słownikach do wyjaśniania i definiowania haseł służy słownictwo składające się z około 3 tysięcy słów. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Elwirka777 - Nie bój się tych słowników, naprawdę dużo daje korzystanie z takowych. Pierwszy kontakt może być szokiem, ale naprawdę warto próbować. Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z angielskim polecam Oxford Wordpower (definicje po ang + pl odpowiedniki)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
esterka - Pod koniec A2 już się daje korzystać. Osobiście zaczęłam po roku nauki na etutorze. Nie wiem czy dałoby się wcześniej, bo nie miałam pojęcia, że są dostępne online !:)
W Longmanie nie działają mi głośniczki - chyba trzeba kupić do tego płytę. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
spirulinka |
zetka - Polecam "diki". Działa w obie strony,ma lektora,mnóstwo zwrotów,wyrażeń,synonomów....Można go tutaj znaleźć lub przez google. Przyjemnością i zachętą do nauki jest korzystanie z niego....
-
13 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 |