piotr.grela |
N | NY-NY |
piotr.grela - The Office it's a legend. Ricky Gervais jako David Brent - boss, Mackenzie Crook w roli Garetha, przymilajacego się do swojego szefa czy tez episodyczna rola Ralph Ineson (Chris Finch).
-
5 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kawasaki355 |
piotr.grela - Zaraz się jej zapytam czy to oglądała? :-)
Nie ale czy może wiesz gdzie znaleźć "How to get away with murder - season 5"? - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+1 |
kawasaki355 - Oglądam na 123movies i ten serial też tam jest :)
https://ww.123movies.la/serie/how-to-get-away-with-murder-6z8k5rz/s5/watching.html (radzę zainstalować program antywirusowy, tak to jest z oglądaniem seriali w necie ;)) - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+1 |
kawasaki355 - Przypomniałam sobie o ling.online. Na tej stronie też można oglądać filmy/seriale i wydaje mi się, że jest bezpieczna. Ma również szerokie spektrum wyboru języka napisów. :)
-
5 lat temu
|
+1 |
parseq |
piotr.grela - A może wiecie gdzie, oprócz BBC mogę obejrzeć kultowy angielski serial "EastEnders"
Na Amazon Prime jest tylko jeden sezon, na BritBoxie serial jest niedostępny. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
|
Mieszkam od wielu lat w Wielkiej Brytanii i wciąż mam problemy ze zrozumieniem ze słuchu