![]() | macka123 |
![]() | Hermenegilda |
quantum137 - Racja w większości przypadków nie ma znaczenia czy będzie 'have' czy 'eat' mając na myśli posiłki.
-
13 lat temu
|
+3 |
kwisniewiski - Moim zdaniem "have" używamy kiedy mówimy o posiłku np. have breakfast,have dinner, a eat o danym posiłku np, eat chicken
- 13 lat temu |
|
quantum137 - Gdzie tam, skąd taka teorie wytrzasnąłeś kwisniewiski? ups ...:D
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
efogt - "Kwisniewski", widziałam że poprawiłeś jedną pracę tu komuś co to ją w pytaniach umieścił. Powiem jedno (ja tam też jestem cienka w tym języku ale ..): kwisniewski, olaboga....
-
13 lat temu
|
+1 |
Jokasta - efogt, Ty to potrafisz między wierszami przekazać dobitnie to co myśli wiele osób :) pozdrawiam
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - Dzięki:) Starałam się żeby to było na wesoło żeby nikt nie poczuł się obrażony:)
Mam nadzieję że "Kwisniewski" się nie obraził:) P.S. Że myślą(dobitnie) ze jestem cienka w tym języku:) Spox, wzięłam się ostro do nauki ostatnimi czasy to jest nadzieją że się podciągnę:) Pozdrawiam Joasia:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Jokasta - Ja natomiast straciłam chęć i zapał do nauki na tutorze :( ale to chyba nadaje się na wątek motywacyjny...
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - Nie trać ducha:) Może potrzebujesz dłuższego odpoczynku od eTutora? Jedź na zimowe wakacje:) Ja raz mam chęć raz nie. Robię sobie trochę przerwy a potem samozaparcie wraca:) Normalka z tymi chęciami, byleby się nie poddawać:)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | Bilberry |
quantum137 - Piotrze 'tea' to podwieczorek, oczywiście ciastka tez można skosztować ale trochę to myląca sugestia.
-
13 lat temu
|
|
Bilberry - polskie podwieczorek sugeruje, że to wieczorem, a oni mają "tea" o każdej porze dnia, najczęściej koło 12, to bardziej takie drugie słodkie śniadanie
-
13 lat temu
|
+2 |
![]() | quantum137 |
efogt - Nie dla niektórych ale dla tych co chcą się naprawdę czegoś nauczyć tutaj i wiedzą z których odpowiedzi mają brać przykład:)
-
13 lat temu
|
+1 |