pyrkusia.pl |
dhuode |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
pyrkusia.pl |
dhuode - Jeszcze dodam, że tu sama platforma pozwala Ci wyznaczyć cele. To też działa motywująco. Wybierz *Profil* i tam znajdziesz coś takiego jak Tygodniowy Plan Nauki. Co najlepsze, on nie działa "od poniedziałku do niedzieli", tak jak większość tego typu planów, tylko aktualizuje codziennie, za każdym razem "sprawdza" do 7 dni wstecz. To znaczy, że żeby Ci się "statystyki zgadzały", musisz pracować codziennie.
-
5 lat temu
|
+2 |
pyrkusia.pl |
dhuode - Jasne, mogę Cię wspierać. :) Tyle, że musisz też znaleźć motywację - u siebie i dla siebie. Jeżeli Ty nie będziesz miała motywacji, żadne moje "wspieranie" nie pomoże.
-
5 lat temu
|
+2 |
pyrkusia.pl |
parseq - Dziewczyny! Zaproście jedna drugą do tzw. znajomych (klikając w nick autora odpowiedniej wiadomości). Jeśli osoba zapraszana się zgodzi, to będziecie mogły pisać do siebie prywatne wiadomości przez etutor i nawzajem podglądać swoje statystyki postępów.
Mnie motywuje zbieranie tzw. monet za powtórki i lekcje. Początkowo myślałem, że ten system motywacji jest infantylny, ale muszę się przyznać, że działa. - 5 lat temu |
+8 |
pyrkusia.pl |
parseq - Zamiast dziękować, szybciej/lepiej jest kliknąć w plus (strałka w górę) obok komentarza albo wiadomości. :-)
Jak napisała dhuode podstawą jest regularność i system 7 dni/tydzień. Od siebie dodam: "i wieeele miesięcy pracy". - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+6 |