parseq |
piotr.grela |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
N | NY-NY |
darkobo - Jeśli usunąłeś konto, to nic dziwnego, że nie mogłeś zarejestrować się pod tym samym nickiem - na wszystkich portalach to tak właśnie działa. Chyba między innymi po to, by się pod kogoś nie podszywać. Ale fajnie, że jesteś znów. Powodzenia z niemieckim ! :D
-
5 lat temu
|
+1 |
parseq - Słyszałem, że niemiecki na etutor jest mniej dopracowany niż angielski. Jednak algorytm powtórek jest bardzo efektywnym wsparciem nauki słownictwa. Dlatego warto. Jak będzie promocja -40%, to już przy rocznym abo wychodzi naprawdę tanio.
Niemiecki jest moim drugim językiem (C2+), czasem piszę po niemeckiej stronie odpowiedzi na forum, ale mało tam pytają. Przypuszczam, że dostęp do forum działa również po wygaśnięciu abonamentu. Szkoda więc, że skasowałeś poprzednie konto. Możesz zwrócić się do serwisu, aby Ci ręcznie odblokowali dostęp do poprzedniego nicka. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+1 |
NY-NY - @darkobo Dzięki, aa możliwe, że tak to działa. Myślałem, że jak konto leci ze strony, to nick znika też, ale widocznie jest trochę inaczej. Wszystko jedno ;p
@parseq Dzięki za radę, może rzeczywiście napiszę do supportu, a jak się nie da, to też nie będzie problemu. Jeśli bez abonamentu zostaje dostęp do forum, o czym nie pomyślałem, to rzeczywiście niepotrzebny ruch, ale trudno, nie będę rozpaczał. Co do niemieckiego to z opisu na stronce wiem, że jest mniej rozwinięty, cena pewnie nie bez powodu mniejsza, ale od jutra przetestuję kilka lekcji i będę wiedział, czy na początek wystarczą. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
|