sawyer |
pako Pracownik eTutor |
sawyer - Dziękuję za szybką reakcję. Pozwolę sobie jednak zacytować tutaj pewien tekst. "Dla użytkowników zgłaszających sugestie ulepszeń w serwisie lub poprawek w materiale lekcji przewidzieliśmy bezpłatne przedłużenia abonamentów na kursy." :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+4 |
zolty - Bezpłatne przedłużenie otrzymują Użytkownicy przesyłający znaczącą ilość sugestii i błędów do poprawienia, także zachęcam do stałej współpracy, taką zawsze nagradzamy.
-
13 lat temu
|
|
sawyer - W takim razie warto dodać tą informację o tej "znaczności" do tekstu, który pozwoliłem sobie zacytować. Im mniej mydlenia oczu tym lepiej. Zaznaczę, że to nie był pierwszy błąd, który zgłosiłem. Nie liczę tutaj na żadne owacje na stojąco ale proszę uaktualnić wcześniej wymieniony tekst. Jeśli mam być szczery to nie czuję się zbytnio zachęcony ale co ja tam wiem... Nie chcę tutaj przeprowadzać gorzkich żali, bo nie o to mi chodziło. Problem został naprawiony i to jest najważniejsze.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
sawyer |
hotaru85 |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪